Ginger D

31a december

Kategori: blablabla

Heey !
Sorry för bad update. Har vart i Polen o sen jobbat o träffat kompisar dom sista dagarna , och har helt enkelt inte pallat skriva vart lite på pisshumör, men nu är det bättre :D
Ikväll är det nyårsafton, asså fyfan vad sjukt ! Nyss vare skolavslutning och sommaren började, och nu är det 2012 om typ tretton timmar. Och bara 1,5 år kvar tills gymnasiet är slut. Man måste planera vad man ska göra, vart man ska plugga vidare och shit. Och betygen . '
Viktigaste nyårslöftet blir nog : PLUGGA som en idiot och få bra betyg !
Ajaa men nu måste jag städa som fan, o sen ska jag till vby med jossi för måste hitta nåt o ha på mig ikväll (allt i sista minuten yesyes )
Men omg måste städa kommer ej hinna annars puss !!
hotties igår

jullov for me

Kategori: bildkrig

Helloouuu ! :D
Började morgonen genom att försova mig och inte hinna till italienskan, just my luck. Men blev dock glad av MVG på latinprovet :D, I mean, who´s the mama ?! :D :D (påhittat uttryck, I guess).
Efter skolan var jag med brollan o Marran (fick säga adjö adjö till brollski för vi kommer inte ses på en vecka nu, och en vecka för oss är tyo 150 brödraår). Jag åt såklart fetto Mc'Donää, pt upp hela menyn på 3 min ofcuourse !
Sen va jag med Marran o kolla glasögon för idioten är blind *knacka på träd*, hon behöver ibland bara. För er som bryr sig ens vad jag gör så kanske ni bryr er också att min vän behöver glajjer , klart klart !
Alla hallickar och satmaror i min skola får jullov på torsdag, men jag är VIP och fick det idag. Ska till la Pologna imorgon till mommo o moffa :D :D :D  o såklart för att hänga i mina ghetto-trakter oh snap yeah homedogs !
Okey nu snackar jag skit, måste packa puss kram bajs kiss kuk snopp Petter-Niklas hejdå !!
marran bestämde sig, hon tar nog dem. Superfina om jag får säga själv (Potter-fan)

godnatt idiotas

Kategori: blablabla

wohoo !

Kategori: blablabla

Snön är här  :D
Har snöat hela dagen här :D dock är det ganska mycket slask, men men :p
Och så läcker mina uggs så mina strumpor var blå-svarta när jag kom hem, likadant med mina fötter (förstår inte varför dom blir blåa, uggsen är ju svarta).
Skoja, mina uggs är gröna. Vilken looser har på sig svarta ?
Nej men nu ska jag bajsa ihjäl och sen blire Harry Potter på 3an :D
Hoppas det är första delen.
Alltså en riktigt festlig lördag här ja !

Första lönen från MAX wohooo !

Kategori: blablabla

Oh yeah första lönen oh yeah !
heeey förresten :D
Jag är bajstrött, sov mindre än 5 timmar inatt, hade två prov idag som gick åt helvete. Menmen
Efter skolan va jag i stan med orangutangerna ninu o sandru o köpte dipliner, jeanz från Zara och lite julklappar.
Kan visa jeansen sen eller nåt. Om jag orkar :p
Hade inaktiverat min facebook, klarade mig i 5 dagar och tog tillbaks det idag wohooo fest fest osv.
Men nu måste jag städa mitt rum det är awful smutsigt här inne !
Sen blire såklart zkajp med storebrorsan.
Varför kan det inte bara snöa ? Julafton om 9 dagar ju !

Trött som en röv, men läs inlägget

Kategori: Allmänt

Heey
Orkar inte skriva men gör det ändå. Tänkte ta upp det där med "copyright", asså att man inte får kopiera och lägga upp bilder som andra har tagit. För några månader sedan hade jag ett inlägg med massa skor som jag hittade på google och tyckte var snygga. Det var ett par illrosa converse som var blandat de skorna, ni vet vanlig bild som man har hittat på google, bara en sko från profilen.
För några dagar sen fick jag ett ganska konstig kommentar på just det inlägget att jag ska ta bort inlägget annars blir jag anmäld för att "ta andras bilder". Svarade på tjejens kommentar på hennes blogg och skrev att jag inte ens vet vilken bild hon menar och det står inte någonstans att det är hennes privata bild som man inte får använda vid andra hemsidor. Då svarade hon att det var copyright (vet fortfarande inte helt vad det innebär, det gick ju att kopiera bilden) och att jags ak ta bort annars anmäler hon till polisen på en gång. Det var tydligen en liten text på skon o det stog tydligen hennes blogg på den. Dock var textens färg nästan likadan som texten och väldigt otydlig så jag vet fortfarande inte ens vad det står där, och om det ens står något. Till slut tog jag bort inlägget, så omoget med bråk genom internet speciellt blogg.
Men nu tänker jag, vafaaaan spelar det för roll om jag lägger upp en bild på nån jävla conversesko på min blogg och säger att jag skulle vilja ha sånna skor ??
1) ingen person var med på bilden (inget ansikte, ingen kropp, asså det var bara en sko!)
2) det stog inte tydligt att man inte får lägga upp bilden. Faktiskt så stog det ingenting om det. Och kom igen, alla tar bilder från google och lägger upp dem på sina bloggar.
3) Tjejen borde informerat mig mer om hur det stod till inte bara : "du har bild på min sko ta bort den annars blir det anmälan"
4) Hur faaan hittade hon ens min blogg och just det där inlägget xD
Och jag lovar att polisen skulle bry sig mer om att jag "tog" (omedvetet) någons bild och la upp den på min blogg än när en polisman super ner en 15 åring, våldtar henne och tvingar att köpa knark.
What´s wrong with the world mama ?


nu kanske blev det fett konstigt språk och konstiga argument i inlägget för att jag är fett trött, men ni get the point
puss

OH YEAH OH YEAH OH FUCK YEAH !

Kategori: I wants& I´ve gots !

JAG. HAR. KÖPT. BILJETTER. TILL. DRAKE.

STPLATS !!!!!! ASSÅ... STÅPLATS !!!

VI SKA VA LÄÄÄÄÄÄNGST FRAM JAG SKITER I VI SKA DET !!
Nu måste jag bara förstå att det är på riktigt ,BAAAAM !

godnatt

Kategori: music & videos

Yesss !

Kategori: music & videos

Heeej :D :D
Kom hem från dansuppvisningen för typ 1.5 timm sen. Det gick GRYYYMT !! Asså förstod inte varför jag var så nervös innan (är alltid det men sen visar det sig vara bra). Asså omg så jävla hyyyype på scenen alla klappade o stog upp o allting i publiken.

Tack tjejer i dansgruppen för att ni gjorde den här showen så bra
Grymt !!!


Såhär såg vår koreografi ut
Nu ska jag sova gott :D godnatt !

dansuppvisning

Kategori: blablabla

Off to dansuppvisning.. vill inte ens veta hur det kommer gå xD

Chillin

Kategori: blablabla

Internationella Relationer prov : CHECK.
Dock vet jag ej om det gick bra asså xD
Efter skolan hämta jag Ines från dagis som säger mitt namn hela tiden o sen skrattar, golliii !
Orkar inte plugga, kanske för att jag la mig 2 på natten igår ? Hmmm det kan vara en teori. Men har glosor till imorgon i engelska. Som om jag kommer använda order Fordringsägare när jag är i England. Of course of course !
Men nu blire o plugga lite (det är vad mitt liv handlar om just nu på dagarna, varje dag) o sen såklart skype med brollan (också varje dag, sen typ.. mars? xD)
Ciao !

pluggmode

Kategori: blablabla

Heey !
"Lite" dålig uppdatering. Har varit ganska upptagen. Så många autografer jag har skrivit på sistone, och vart med på så många bilder med alla mina fans. Menmen får väl ta det, Bieber varnade mig att det skulle bli så när jag blev känd.
Anyways jag och Justin är fortfarande på G och Selena är tjock avis. Asså tjejen borde släppa taget han dissade henne för jättelänge sen och hon stalkar fortfarande oss och hotar mig om jag inte lämnar Justin.
Menmen, she´ll get ovet it, I hope !
Nu ska jag plugga (på hur jag ska posa på röda mattan) , puusss
Ni får en bild på mig och älskling i nästa inlägg !!

Now I´ll put my swag on..

Kategori: blablabla

And go to sleep

Just miss the old times

Kategori: bildkrig

hahahaha kissies idoler ?