Ginger D

cleaned

Kategori: hissar&dissar

FÖRE:

EFTER:

Jag och Rebecka Black är glada

Kategori: blablabla

För det är friday !!
Är så pisstrött, hade simning med klassen idag. Fick ta upp den där fittdockan och sen "rädda en kompis".
Min "kompis" fuckade för mig sen så fick göra typ 10 gger, den sista gången blev rätt men för långsamt (konstigt när jag var så fitttrött -.-),  det blev ett glatt IG i alla fall. Får väl köra med killarna nästa veckan xd
Ikväll ska jag bara sitta hemma och helt enkelt ruttna ägg :)) . Orkar inte göra nånting, har asont i ryggen (massera mig.. någon ??) och så jobbar jag imorgon så. Young money osv.
Ajaaa men ska sluta skriva shit nu, peuuuss

"nosrat, nosrat"

Kategori: music & videos

Vet att det inte är rätt text till låten i rubriken.
it´s friday, friday

Kategori: blablabla

Heey, äntligen fredag !!
Hade italiano prov idag, gick bra. Sen latin som gick så jääävla segt och till slut idrott där vi fick spela nåt bollspel för blinda så fick ha ögonbindel på oss. Tell me, why ? -.-
Efter skolan drog jag o brollan till Täby tillsammans med min mor som blev pissed off för hon tycker att jag köper fula och onödiga kläder. Tack mamma jag älskar dig med och ja du vet säkert mycket bättre än mig vad ungdomar har på sig nu för tiden <3 .
Somnade i bilen påväg hem för va så trött efter att ha sovit i 8 timmar på två nätter. Alltså 4 igår och 4 inatt. Way I´m awesome !
Menmen nu ska jag ligga i sängen , äta godis (fastän jag lovade mig själv att inte göra det) och kolla på sista delen av Twilight (OBS Jag är INTE Twilightnörd, inte ens ett fan. Tycker att skådespelarna suger men det känns typ som en tvångstanke att se de filmerna. Tittar dock inte på dem mer än en gång).
Skriver sen puuuusss

2 o´clock

Kategori: blablabla

Heej, fan klockan är snart 2 och jag börjar halv nio imorgon , alltså måste vakna om mindre än 5 timmar. Nice osv.
Kollade högskole intagning osv, ångeeest måste verkligen börja kriga nu asså. Borde ha satsat ännu mer i 1an , men ska inte direkt gråta för det nu för det går ju inte o ta tillbaka tiden.
Måste bestämma mig vad jag vill med mitt liv efter gymnasiet, fast det är långt kvar I know. Måste ha plan B o C osv osv till typ Ö (eller så tar jag kinesiska alfabetet, som har typ 3000 bokstäver i sig).
Aja men I gotta feeling att jag snackar lite bullshit nu för är så himla trött, vet inte hur jag kommer o vakna imorgon , bajs bajs.
Idag va jag iaf o gymma med Mimmsan, och sen hemma gjorde jag 10minuters ab-workout. Watch out beach twelve ! Fast måste få bort mina matstreck först, haha. I suck. Hoppas en snygg kille går in på min blogg nu och får reda på att jag har "matstreck" . Wohooo haff osv.
Okey nu snackar jag faksitkt skit ska sova, kommer ångra att jag la mig så sent imorgon för imorgon går jag hemifrån halv 8 på morgonen och kommer hem vid 9 på kvällen . Dancehall med brollan må vara värt det I hope !
Men nu "gittar" jag hejdå homedogs, dawgs, fellows (stavning?).
Okey nu går jag på riktigt ingen kommer ändå läsa den här texten förutom några idioter som är mina vänner (har faktiskt några stycken. De flesta kan bara jag se, men några få är realistiska av kött o blod också)
Skulle gärna lägga upp en bild på mig själv nu om jag inte såg ut som en blöt råtta.
Godnatt, puss och <3BOM<3 (gadget du förstår hahahhaa)

VILL HA DIG

Kategori: I wants& I´ve gots !

Marc Jacobs Klockan !!!!
freakin´ hot !
Du är ganska hot du med där nere

And it starts again...

Kategori: blablabla

Skolan började idag, wooohooo oh yeah tror att jag ska fira det med lite heroin eller nån annan tung drog. woop woop osv.
Började med faavvoooolektionen geografi <333 , tror att jag ska smeta mögelost i min lärares ansikte och tvinga henne till att äta mina avklippta tånaglar när jag tar studenten. So much love !
Allmänt tråkig dag i skolan alltså, det känns inte som om det har varit lov i över 2 veckor, utan som om jag va o hade lektion typ igår -.- .
Sen blev det gym med ninu, har så helvetes dålig kondis men I´ll be better, beach fucking 2012 satsa förfan !
Men nu måste jag fortsätta study, har verkligen ingen lust alls.
Hörs sen kiiisses and dicks

I´ve got what I want, but not what I need

Kategori: music & videos

hahaha så sant

Kategori: blablabla

ginger momma

Kategori: bildkrig

Heeyy !
Var barnvakt idag med brollan haha.
bebiiiii så sööööööt !


vad är det för fel på oss

I rather be with you for one day, than with anyone else for a lifetime

Kategori: music & videos

snart har det gått 3 år, nytt år har börjat, och jag är fortfarande fast vid dig

1a januari TVÅTUSENTOLV

Kategori: bildkrig

Heey !
Gott nytt år alla ni som fakitskt läser min blogg (ni är ju såååå många).
Åh har ganska många nyårslöften, t ex börja äntligen klippa tånaglarna (mamma blir så sur när det blir repor på golvet) och börja satsa seriöst på boule-karriären (med gubbarna i blackeberg).
Nej men måste plugga som en h*ra iaf :p
Om det nu kommer gå, heh.. heh.
O glömma all skit som hände 2011 och åren innan det som jag forfarande e fast vid.
Haaah , aja snart blire film med mamma . Här får ni lite bilder från igår, inte så många med keff kvalité menmne
Nejmen nu ska jag draaa, pussiiiis