Ginger D

I am bored

Kategori: music & videos

it´s friday

Kategori: blablabla

Shäääna tjena !
Finally fredag asså! Är så trött efter hela veckan så ikväll blir det bara att simma hemma och dega som ostekt pizza.. eller nåt.
Har redan tjockat mig som en idiot så ska nog ta det lugnt med ätandet :p
ajaaa har fakitskt inget o skriva, imorgon blir det jobb , lite money money iaf.
Men nu slutar jag skriva, gör lite pushups eller nåt :p Beach 12 juuuh !
puss alla mina 50 miljarder unika läsare !<3

I´m back

Kategori: bildkrig

Heey, sorry för så dålig uppdatering, har faktiskt fått lite klagomål från mina fans att jag inte har uppdaterat bloggen på aslänge, sorry sorry. För att vara mindre skyldig så måste jag säga att jag faktiskt har varit jäätteupptagen på sistone. Har ju skrivit på skivkontrakt, hade photoshoot med Megan Fox till den där Elle-reklamen o så. Åkte en snabbis till Senegal för att hälsa på pojkvännen också, så aa ganska mycket har hänt på sistone. Blev bjuden på den där MTV galan som är om en vecka också, men har ganska mycket plugg, och skolan är ju viktigast just nu, så dom får ändra datum för evenemanget, för no party wothout the fabolous chic Dommie vafan ?!
Här är några bilder på mig och mina kära fans som har kommit fram till mig på stan och frågat om dom får ta bild på mig. Så sött att dom vågar ^^
snabba gossar

Streeeesssss !

Kategori: blablabla

Heey , är stressed som faan ! Slutade skolan 1 , gick runt i stan med mina 2 idioter o leta present till Mennan som fyller år idag, ska snart på tjejmiddag och är inte klar o har sopor som jag måste slänga, och ångest över vilken väska man ska ha och åååh I just love to be so stressed .
+ mina byxor drar åt sig vitt smuts fast dom är svart, yayyy !
hahah cya folks
It´s friday friday

Now you´re just somebody that I used to know

Kategori: dikter by me


Jag orkar inte höra av mig till någon som inte hör av sig tillbaka
Jag orkar inte ringa, messa, kämpa
Försöka fortsätta något som vore så falskt
Jag orkar inte bry mig längre
Jag orkar inte sakna någon som inte saknar tillbaka
Jag orkar inte bli besviken igen
Jag orkar inte kriga för en vänskap
Som inte finns längre.

Friendship may not last
But memories last forever


bored

Kategori: blablabla

Måndag kväll, jag är uttråkad. Om nio är det Biggie, lite tråk att Hanna W är borta, nu kommer det inte vara nån drama . Och ja jag har så brist på liv så jag bryr mig om Big Brother. Och melodifestivalen. Och allt annat crap.
Borde kanske börja bry mig lite om plugget också.. med tanke på att det gick åt helvete på franska nationella idag.
Men har något i ögat så ska till toan o peta ut det. Cya homies
Yes I am a no-lifer, with flowers in my head.


Last day of freedom

Kategori: bildkrig

Heey !
kom hem för en stund sen. Sov hos brollan igår, och på något sätt hamnade vi i Hallunda. Jaaa underlig kväll var det.
Idag är det sista dagen på lovet och jag undrar varför svenska skolan inte kan ge oss typ 1 vecka till. Helst så kan vi få sommarlov nu, men 1 vecka i alla fall, come on.
Ajaaaa är astrött, men måste plugga -.- fun fun very fun !
Skriver kanske sen, om jag orkar och om jag har något o skriva om.
Piss o Puss !
hahahaha åå brolle

fabolous

Kategori: blablabla

Asså jag har så jävla fabolous liv, Darin ringde mig nyss och fråga om jag vill göra en låt med honom ! Omg ville bara skrika "jaaa!!" , men I gotta stay fashion no matter what, så sa att jag tänker på saken.
Omg asså det här lovet har varit underbart ! Har gjort så mycket, intervjuat massa till MTV o så. Soft men lön i slutet av månaden på 25 000kr. Inte för att skryta men nu ska det SHOPPAS ! Yeah buddy
Och imorgon är jag bjuden på Danny Saucedos fest, han firar att han kom till finalen på Melodifestivalen. Hahaha asså den snubben får aldrig nog, han har festat varje dag sen han kom med in the finaly liksom. Men måste ju gå, så bra vänner som vi är så får jag se till att han inte super skallen av sig, han får ju absolut inte sabba sin karriär genom att skämma ut sig på fyllan!
Nejmen soft soft, sen på lördag kanske jag ska vara med några töntar bara, och söndag äre o åka en snabbis till Brazilien för att gå Victoria Secret fashionwalk, det ska bli ganska kul o träffa Enrique Iglesias som ska framföra när vi supermodeller går. Synd bara att jajg itne får vara med på festen sen , för måste ta sista flyget på söndag kväll, det är ju trots allt skola på måndag ! Och jag som har MVG i allt får inte missa nånting !
Livet leker och jag steker, puss !
Här får ni en bild på mig , brukar inte sitta hemma på kvällarna men idag blir det en fest-fri dag, och ni ska såklart få se en natural bild av mig, inte bara när jag är en fabolous-bitch, hiihi
puss babes !